23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SCA Arcwise

 SCA Arcwise® - en affärsenhet inom SCA  har utvecklat en revolutionerande innovation inom wellpappförpackningar. För första gången i historien, har Arcwise® möjliggjort att wellpapp går att böja till en kontinuerlig rund form.

Arcwise® teknologin innebär materialbesparing och miljömässiga förbättringar, så som olika lösningar för att ersätta plast. Material- och kolspårsbesparingar på upp till 30 procent är möjliga. Arcwise förpackningslösningar fungerar i automatiska förpackningsmaskiner.

Då teknologin gör det möjligt att designa intressanta kurvformade förpackningar och displayer, skapas attraktion vid försäljningstillfället. Genom att integrera grafisk design med runda former öppnas en ny värld av innovativa designmöjligheter och sätt att stärka sitt varumärke.

Läs mer om Arcwise på 

https://www.sca.com/en/paper/arcwise/

och kontakta oss via denna

länk

!

 

Mer om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar.

Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Läs mer om SCA!

 

 

Nyheter

Fakta om SCA Arcwise

Adress
SCA Arcwise
Box 716
(Besöksadress: Sidsjövägen 2)

851 21 Sundsvall

Region
Sverige
Västernorrlands län
Sundsvalls kommun

Telefon: +46 60 19 30 40

VAT nummer: SE5563793586

Kontaktpersoner

Magnus Viström
Rickard Hägglund

Sänd till en kollega

0.172