23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

C2 Elements ApS

C2Elements samarbetar med arkitekter i Skandinavien för att ta fram de bästa och mest kreativa lösningarna för fasader med skärmtegel. C2Elements förmedlar försäljning till entreprenörer i Danmark, Norge och Sverige.

C2Elements arbetar med byråer från:

 • NBK i Tyskland
  Skärmtegel och fasadplattor
 • Tempio i Spanien
  Fasader och klimatskärmar
 • SYSTEA i Tyskland
  Underlag i aluminium
 • Janinhoff i Tyskland
  Tegel som ger en speciell reflektion av ljuset

Under flera år har vi förmedlat försäljningen av skärmtegel i Skandinavien för tyska NBK och spanska Tempio, som är två av Europas ledande leverantörer. Vi hanterar också försäljningen av tegel och tegelelement från Janinhoff i Tyskland. Tegelstenarna från Janinhoff kännetecknas av en mycket speciell reflektion av ljus.

Dagens möjligheter med skärmtegel I C2Elements är vi glada över alla möjligheter som ligger i keramiken i förhållande till att utforma unik och spännande arkitektur.

Tillverkningsmöjligheterna har utvecklats dramatiskt inom keramik industrin under de senaste 15 åren. Från tråkiga homogena 20 x 40 cm skärmtegel, till nya dimensioner, arkitektdesigner, färger som inte fanns för 10 år sedan; en oändlig utveckling där arkitekten spelar en viktig roll. Det senaste är att använda glasyr som en effekt på fasader.

Glasyren, som för bara några år sedan inte fanns, spelar idag en aktiv roll på fasaderna. På exakt samma sätt som de gjorde i de fantastiska mosaikprojekten i Persien för hundratals år sedan.

Vi levererar både för nybyggnation och renovering av fasader med fokus på energioptimering. Fasadtegelstenar i form av skärmstenar kan levereras till priser från mindre än 300 DKK. pr. m2 ab arbete.

I samarbete med C2Eelemnts kan du få levererat både standardlösningar och skräddarsydda lösningar där modulerna är anpassade till det enskilda projektet.

Se några av Danmarks mest spännande projekt med fasadplattor på www.c2elements.dk

Leverantörstjänster

Nyheter

Fakta om C2 Elements ApS

Adress
C2 Elements ApS
Uranienborg Alle 8
2860 Söborg

Region
Danmark
Hovedstaden
Gladsaxe Kommune

Telefon: +45 27616943

Kontaktpersoner

Henning Thomsen
Yrke: Direktør
Telefon: +45 66 11 00 40
Jakob Thomsen
Telefon: +45 27616943
Stefan Odehammar
Telefon: +46 768 99 00 82

Sänd till en kollega

0.14