23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Polygiene AB

 

Vi tror att vi kan tvätta våra kläder hälften så mycket och förlänga livslängden till det dubbla på dem. För att kunna göra det måste vi försäkra konsumenterna om att kläder och utrustning kommer att hålla sig fräscha längre, utan dålig lukt, och utan bakterier och virus

Ju mer kläder och utrustning tvättas, desto snabbare slits de ut. Tänk på vad ett plagg utsätts för varje gång du tvättar det – tumlande runt i en tvättmaskin med andra plagg. Det kan fastna i knappar eller blixtlåsens vassa metallkuggar, färgerna kan blekna, det kan bli mindre elastiskt, eller krympa.

Våra stays fresh-teknologier säkerställer att produkter håller sig fräscha längre, så att de inte behöver tvättas så ofta. Det förlänger livslängden på kläderna, vilket ger en betydande effekt på hållbarheten. Idag är vi det ledande globala konsumentinriktade varumärket med hög igenkänning. Vårt arbete går ut på att addera värde, med hjälp av våra stays fresh-lösningar, till produkter och andra material, för våra kunders varumärken. Behandlingen ger en naturlig luktkontroll samt kontroll av bakterier och virus. Vi har över 200 partners runt om i världen inom olika segment, såsom Sport & Outdoor, Lifestyle, Home Textile och Workwear.

Vi arbetar med hela värdekedjan från utveckling och tillverkning till marknadsföring, distribution och kundsupport. Som organisation är vi stolta över vårt starka miljöfokus och vår tillverkning i Europa följer stränga miljöbestämmelser. Eftersom våra teknologier kan appliceras utan extra steg i tillverkarens fabrik, minimeras miljöeffekten där varken ytterligare energi eller vatten behövs. Med Polygiene håller sig kläder, hemtextilier och utrustning fräschare längre. Eftersom de inte behöver tvättas lika ofta som vanliga produkter, håller de längre och kan reducera koldioxidavtrycket* med nästan 50 %. Vår vision är att åstadkomma grundläggande förändringar av konsumenternas vanor och livsstil genom att erbjuda miljövänliga alternativ. Det här ”clean and green” sättet att se på konsumtion är vår ledstjärna och vi menar att det är gynnsamt för miljön och vår planet på lång sikt.

 

Vision

Vi vill förändra sättet vi ser på produkter - från förbrukningsvaror till hållbara lösningar

Mission

Polygiene är marknadsledande ingredient brand för stays fresh-lösningar. I samarbete med våra partners levererar vi en produkt som är effektiv, säker att använda, förlänger produktlivslängden, samt bidrar till en mer hållbar livsstil och en mer lönsam verksamhet för våra partners

Fakta om Polygiene AB

Adress
Polygiene AB
STYRMANSGATAN 2
211 18 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

VAT nummer: SE5566924287

Kontaktpersoner

Andreas Holm
Rebecka Harvyl
Yrke: Marketing Manager
Telefon: +46 736510749

Sänd till en kollega

0.109