23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

StrongPoint

Together we are stronger
Med StrongPoint som partner kan du som kund dra nytta av nya möjligheter och nya innovationer som lyfter din verksamhet till nya nivåer. StrongPoint tillhandahåller de bästa tekniska lösningarna tillsammans med rådgivande expertis. Vi bygger långsiktiga relationer och ger personlig service på våra kunders villkor.

StrongPoints har två affärsområden
Retail Solutions: Erbjuder detaljhandeln integrerade teknologilösningar som ökar produktiviteten och förbättrar shoppingupplevelsen i butikerna. Vi erbjuder främst lösningar och konsulttjänster för E-handelslogistik, click & Collect hämtskåp, cash management, säkerhet, självbetjäning, elektroniska hyllkantsetiketter och mjukvarukopplingar. Vi erbjuder också en rad andra lösningar som bidrar till att förbättra butiksdriften.

Label Solutions: StrongPoint Labels erbjuder självhäftande etiketter för alla produkter och all användning. Vi hjälper kunder med hela affärsprocessen av etiketter, från design till tryck. StrongPoint Labels har den senaste utrustning inom digitaltryck och flexotryck att ser till att vi kan leverera alla de sorters etiketter våra kunder kan behöva.

StrongPoint har 457 anställda och huvudkontoret är placerat i Raelingen, Norge. Företaget är noterat på Oslobörsen med tickernamnet STRONG.

Fakta om StrongPoint

Adress
StrongPoint
Östergårdsgatan 7
431 53 Mölndal

Region
Sverige
Västra Götalands län
Mölndals stad

Telefon: +46 31 706 80 00

VAT nummer: SE5562331883

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Frida Kalin

Sänd till en kollega

0.174