23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bisoft

OM OSS
Vi erbjuder ett administrativt verktyg som är utvecklat för att stödja och förbättra verksamheten. Med Bisoft kan ert arbete underlättas och era processer bli effektivare, så att ni kan lägga mer tid på det ni är experter på. ​Vår vision är att skapa de mest användarvänliga, praktiska och effektiva programmen på marknaden. Därför tar vi fram och utvecklar våra program tillsammans med de som faktiskt använder dem – våra kunder. 

Bisoft grundades 2013 med affärsidén att utveckla program tillsammans med våra kunder, som uppfyller deras specifika behov. Vi vill ta tillvara och arbeta med era idéer och kunskaper för att hitta nya smarta lösningar anpassade för just ert arbetssätt. Idag erbjuder vi 19 unika program och även en app, som vi utvecklar och anpassar efter våra kunders önskemål för att kunna leverera den bästa lösningen. 

Våra värdegrunder är viktiga för oss och genomsyrar allt vi gör:

·     ​Tillgängliga – Vi lägger stort fokus på att alltid vara snabba, tillmötesgående och lösningsorienterade i vår support. Våra kunder är vår största prioritet! 

·     Ödmjuka – Vi tror på ett ödmjukt och prestigelöst förhållningssätt, både mot varandra och mot kunder.

·     Utveckling – Vi strävar hela tiden efter att leda utvecklingen, inte bara följa den. Att ständigt vilja förbättras och utvecklas är också vår största drivkraft.

Se allaNyheter

Fakta om Bisoft

Adress
Bisoft
Lona knapes gata 5
421 32 Västra Frölunda

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

VAT nummer: SE5569507261

Kontaktpersoner

Agnes Nemeth
Jonas Larsson

Sänd till en kollega

0.141