23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Tecsys A/S

Tecsys A/S erbjuder program- och hårdvaror för flera branscher.

Våra standardprogram är:

WMS (Warehouse Management)
Tecsys WMS7 är ett standardprogram som består av ett antal moduler för lagerhantering, som vi skräddarsyr för varje enskilt företag. Det innebär att WMS7 är lika populärt hos små företag med få anställda som för stora företag med fler än 250 användare. Vi sätter ihop lösningen utifrån de designkriterier som vi har klargjort i en grundlig föranalys i nära samarbete med dig som kund.

TMS (Transport Management System)
Med TMS får du en ständig överblick för dina fordon och kan dokumentera allt från snabb och korrekt leverans för kunden till returemballage på lån. Systemet är modulärt, så du får ett transportsystem med exakt de funktioner som är relevanta för din verksamhet. Samtidigt har du möjlighet att anpassa gränssnitt och funktioner efter dina behov.

LPS (Label Print Server)
Label Print Server är kort sagt länken mellan produktdata och etikettskrivare. Lösningen ser till att etiketterna förses med korrekta data och de senaste grafikfilerna. Det är enkelt att ersätta farosymboler eller varumärken och möjliggör lands- eller kundspecifika etiketter.

PM5 (Underhåll)
PM5 är ett effektivt program för förebyggande underhåll av maskiner, byggnader, fordon, handverktyg med mera. Företag som exempelvis: Schneider Electric (LK), Scandinavian Brake System, Danfoss, K-salat, Tican och Kamstrup använder PM5.

Tecsys är kanadensiskt ägt och sysselsätter cirka 480 personer globalt. I Danmark finns 50 anställda och kontor i Glostrup och Århus (Hinnerup).

Tecsys A/S
Stationsparken 25
2600 Glostrup
Danmark
VAT nummer: DK18195496
P nummer: 1001450996
50
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.078