23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mirka Scandinavia AB

Mirka Ltd
Mirka Ltd. är världsledande inom slipmaterialteknologi och erbjuder ett brett sortiment  högklassiga slipprodukter, verktyg och hela slipsystem för speciella behov. Mirkas unika koncept med dammfri slipning i kombination med effektiva ytbehandlingsmetoder, erbjuder kunderna ett komplett slipsystem. Användningen av Mirkas produkter är ekonomiskt lönsamt, och produkterna lämpar sig också för krävande processer.

Under många år i branschen har Mirka byggt upp en avancerad och målinriktad produktutveckling. Mirka är idag specialist på flexibla slipmaterial och leverantör av kompletta slipsystem som möjliggör dammfri ytbehandling.

Tack vare Power Tools-avdelningens satsningar på nytänkande inom formgivning och produktutveckling möjliggörs en snabbare utveckling av nya slip- och polermaskiner. I den helhetslösning som erbjuds kunderna, ingår förutom slipmaterial, ett brett urval av olika verktyg såsom slip- och polermaskiner, underlagsplattor, dammsugare samt polermedel av hög kvalitet. Med dessa produkter ger Mirka kunderna möjlighet till ett komplett, skräddarsytt slipsystem för deras egna behov.

Mirkas produkter tillverkas i Finland och över 97 % av produkterna säljs i mer än 100 länder runt om i världen. Mirka är ett globalt expanderande företag med 18 dotterbolag i Europa, Mellanöstern, Nord- och Sydamerika samt Asien. 

Se allaNyheter

Fakta om Mirka Scandinavia AB

Adress
Mirka Scandinavia AB
Frögatan 9
653 43 Karlstad

Region
Sverige
Värmlands län
Karlstads kommun

Telefon: +46 054690950

Fax: +46 054-854834

VAT nummer: SE5564356029

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001

Kontaktpersoner

Alexander Gidebratt
Li Szczepanska
Avdelning: Marknad

Sänd till en kollega

0.125