23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Detta förväntas bli årets julklapp!

Nu är julen pá intåg med stormsteg - snart blir det pepparkakor och lussekatter på kafferasterna och Bjällerklang i varenda skyltfönster man går förbi. Barnen ska skriva sina önskelistor till tomten och du ska gnugga geniknölarna för att komma på den perfekta presenten till alla nära och kära som verkar ha allt och inte ha några önskningar. Vad kan då vara bättre än en liten tjuvtitt på vad som förväntas bli ãrets mest populära julklappar så att du hinner vara ute i god tid!

Till den yngre generationen

Vågar man egentligen fråga barnen vad de önskar sig av tomten redan nu? När björnen sover ska den inte väckas heter det ju, och det skulle kunna resultera i en lista som är längre än Öresundsbron. Fördelen med att börja spana efter de yngstas förväntade presenter redan nu är såklart att du har större chans att verkligen få tag i den och dessutom kan jämföra priser. Det är inte många som har turen att göra ett klipp dagen innan julafton.  

Föga förvånande är det teknologiska presenter som förväntas stå högst upp på tomtens lista, och här vill vi tipsa om att för att ge såväl tomtens plånbok som miljön en hjälpande hand kan vi satsa på mobiler, paddor och datorer i andra hand. Om du köper hos företag som specialiserar sig på denna typ av produkter kommer de dessutom med en riktigt bra garanti. Hos shivaa.se hittar du fler tips.

Till de något äldre

Den något äldre generationen brukar oftast vara den som ger mest upphov till huvudbry, då de redan brukar ha alla prylar de vill ha och/eller behöver. Därför rekommenderar vi att du istället satsar på någon typ av upplevelse. Det kan vara allt ifrån en evenemangsbiljett (vilket var årets julklapp 2021) till presentkort på en god middag eller varför inte en spa-dag. Tänk efter vad personen har för intressen - kanske några danslektioner eller en spanskakurs skulle göra susen. 

Konsten ligger i att hitta något personen skulle vilja ha eller göra, men hittills inte har prioriterat. Något utöver det vanliga, som bryter vardagsrutinerna. Kom ihåg att de flesta tycker om att ha sällskap, så köp gärna aktiviteten till två personer så att en valfri följeslagare kan hänga med. Sist men inte minst vill vi ge dig rådet att du försöker se till att ett specifikt datum ingår, många lider av tidsbrist och har en tendens att skjuta upp saker. Ifall din present kommer med ett datum då aktiviteten kommer att äga rum är det större chans att det faktiskt blir av. Kika in på delice.se för mer inspiration.

Sänd till en kollega

0.016