23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Flyttfirma när du byter butikslokal

För den som driver en butik är det hela tiden viktigt att följa med i utvecklingen av den ort som man verkar på.

Det är väldigt vanligt att det kommersiella centrumet i en ort glider och att det som var bästa läget vid en viss tid inte är ett lika bra läge tio år senare. Dessa glidningar kan få förödande konsekvenser för handlare som inte är på alerten.

Det kan räcka med att några busshållplatser flyttas eller att ett dragplåster som till exempel systembolaget byter lokal för att ett helt centrum ska förskjutas i en eller en annan riktning.

Det är en del att tänka på när du flyttar butiken
Om centrum förskjuts och du inser att du måste flytta din butik är det viktigt att du anlitar en mycket bra flyttfirma som kan genomföra flytten snabbt och utan att skada något av allt det gods som ska med i flytten. Det är förstås optimalt att förlägga flytten på en dag och tid då det är lite kunder i butiken, som till exempel en måndag morgon. Genom att göra det så kommer du som äger att butiken inte att förlora lika mycket som om du skulle göra flytten på en mer aktiv tid under veckan.

Vad tänka på när du väljer flyttfirma
Det är en hel del att tänka på när en flytt ska genomföras och en flyttfirma anlitas:

- Du måste vara noggrann med val av flyttfirma, ta referenser

- Tänk på att det är fråga om en upphandling, ta in offerter från flera firmor

- Du måste förbereda dig på flytten, tänk på att packa så många varor som du kan i förväg

- Du bör få tillträde till din nya lokal några dagar eller veckor i förväg så att du kan inreda butiken innan så att får igång verksamheten direkt efter flytten

Sänd till en kollega

0.031