23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sverige krossade Färöarna i EM-kvalet

Matchen mellan Färöarna och Sverige slutade med 4-0 till Sverige, något som ansågs vara en toppenprestation av landslaget, men även av supertalangen Alexander Isak som nyligen blev uttagen till startelvan.

Med endast en kvart kvar gjorde 19-åriga Isak två mål på tre minuter, något som vi tycker är en av de bättre prestationerna inom svensk fotboll på länge. Det svenska laget dominerade denna match, men det var Alexander Isak som sken allra starkast i laget. Det märktes även tydligt att tog vara på chansen att vara med och spela i Janne Anderssons elva, något som vi verkligen gillade att se.

Efter tolv minuter spelad tid var det faktiskt Mikael Lustig som passade bollen mot Alexander Isak rätt på pannan så att han fick in bollen i nättaket. Efter tre ytterligare minuter skedde ett ännu ett mål när Isak tog emot en passning från Sebastian Larsson och lyckades skjuta in 2-0 till Sverige.

Även SVT:s kommentator Daniel Nannskog var lyrisk: "Underbart att vi har fått i gång en riktig supermålskytt i landslaget!"

Det var däremot inte enbart Alexander Isak som var hungrig på mål och även Victor Nilsson Lindelöf sköt in bollen i mål via en studs. Utöver honom var även Robin Quasion het på gröten med sitt precisa skott innanför den bortre stolpen av målburen.

Färöarna lyckades aldrig komma in i matchen och med ett invånarantal på endast 51 000 människor är de kanske inte det mest väletablerade laget i denna turnering. Andra halvlek fortsatte ungefär på samma vis och den svenska EM-truppen spelade otroligt sammansvetsat även om vädret låg runt 10 plusgrader.

Nästa match kommer ske mot Norge hemma på Friends Arena, något som vi i redaktionen verkligen ser fram emot.  Förra mötet resulterade i en förlust och det är något som det enormt motiverade laget nu vill rätta till.

Vi ser fram emot att se sport på tv när Sverige Möter Norge. Vi önskar den Svenska EM-truppen lycka till!