23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Upplev VANBRUUN exklusiva showroom och hitta den perfekta förlovningsringen

VANBRUUN showroom är belägen på Birger Jarlsgatan 10 i Stockholm. Ett stenkast ifrån Kungsträdgården och dess blommande körsbärsträd. Träden vi samlas under för att ta instagramvänliga bilder att posta. Mängder av blommor sittandes tätt på grenarna, på samma vis det finns massor av olika förlovningsringar på VANBRUUN.

Trots att vi beundrar blommorna vår för vår, är exalteringen likadan varje gång. Samma känsla vill vi ska väckas när ni ser på er förlovningsring. Vi kräver en diamant som lyser upp under vinterns mörka tider och gnistrar i solens ljus på våren.

Men det är kanske inte alltid självklart vilken förlovningsring vår partner önskar sig. Samtidigt, som samma partner vill att frieriet ska bli en överraskning. I och med det kan en våg av stress skölja över oss. För hur tillgodoser vi båda två på bästa sätt? Som tur är har VANBRUUN bemästrat de hinder som kan uppstå. Alltsedan vi trätt in på marknaden för e-handel år 2013, har saker och ting förändrats i jakten på den rätta förlovningsringen. För att inte behöva skjuta upp eller göra situationen svårlöslig, kan ni därför låna en ring att fria med på vår hemsida. Om förlovningsringen känns rätt, väljer ni en äkta ring i samma modell efteråt. Om den inte känns som en fullträff, kan ni återgå till vår hemsida och titta igenom vårt utbud ytterligare. Vid behov av vägledning är ni varmt välkomna till att boka en konsultation. Därefter, kan ni promenera iväg från det rosa blomtaket ovanför er i Kungsträdgården rakt in till vårt showroom. Där får ni möjligheten att gå igenom vårt utbud samt få era frågor besvarade av våra smyckesexperter. Vänligen ha i åtanke att vi endast tar emot bokade konsultationer i vårt showroom. Anledningen till det är att vi vill att ni tillsammans med vår smyckes-diamantrådgivare får en exklusiv upplevelse i privat miljö. Bortifrån alla störningar från omgivningen.

Fram tills att körsbärsbladen faller ner på marken, hoppas vi på att ni hittat en förlovningsring med vår hjälp. En ring som representerar er kärlek för vad den är idag, men även hela vägen fram till den fulla blomstringen med kommande bröllop i sikte.

Sänd till en kollega

0.016