23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vackert ute och inne med dekorationsbelysning

Något som passar ypperligt nu när det snart är jul, det är att satsa på vacker dekorationsbelysning. Det både ute och inne! Inomhus är det ju mycket vanligt att redan till advent sätta upp adventsljusstakar, stjärnor och annat. Att hänga upp ljusslingor ute är även det många väljer att göra i dessa tider.

Men så finns det ju en hel del annat inom dekorationsbelysning att välja mellan. Du kan hitta en hel del här. Bland annat finns det fina figurer och djur med belysning du kan ha i din trädgård. Sedan finns det även bra dekorationer som passar bra att ha dels inne, men även ute. Det är inte fel att få till en bra julstämning med rätt sorts belysning och rätt sorts dekorationer.

Att tänka på med belysning utomhus

När du ska använda dig av dekorationsbelysning och ljusslingor ute, så är det viktigt att köpa sådant som är just för utomhusbruk. Bland annat bör de ha en märketikett samt att de ska vara CE-märkta. På märketiketten så ska det bland annat stå vem som är tillverkare, vilka lampor som ska användas samt om den är för utomhusbruk. Det är IP-klassen som avgör det. En ljusslinga ska ha IP-klass IP44 eller högre, för att användas utomhus.

Du som har kvar gamla ljusslingor och andra dekorationsbelysningar från förra året, se till att gå över dem innan du sätter upp dem. Sladden samt kontakten ska vara hela. Inga sprickor eller glapp får förekomma. Då bör du kasta den och köpa nytt. Kolla även så att alla lampor fungerar som de ska. Trist hänga upp slingan och den är mörk!

Satsa på fin dekorationsbelysning

Idag är det ju så mycket mer än bara olika sorters ljusslingor du kan sätta upp, både ute och inne. Det finns fina, batteridrivna ljus, som är ett säkrare alternativ än levande. Det finns även vackra figurer, renar, tomtar och annat med LED. Du som vill få till den bästa julstämningen, du ska definitivt satsa på olika dekorationer med belysning. December månad är ju mörk, så det är inte fel att kunna lysa upp ditt hem så väl som din trädgård på bra sätt.

Du kan hitta bra dekorationsbelysning med LED, som du kan ha inne så väl som ute. Det är rätt smart att satsa på denna variant av belysning faktiskt. Det oavsett om du ska dekorera dina fönster, din hall, utanför ytterdörren eller i trädgården.

Sänd till en kollega

0.016