23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nu kan du själv upprätta avtal digitalt

Tidskrävande, krångligt, och dyrt. Juridik är inte nödvändigtvis något vi vill ägna mycket tid åt i vardagen, trots att det spelar en viktig roll i våra liv. Med Jurios enkla digitala formulär kan alla, såväl privatpersoner som företagare, upprätta skräddarsydda juridiska dokument själv.

Ska du och din partner skilja er? Vill du hjälpa dina seniora föräldrar med försäljningen av deras hus? Är du orolig för vad som kommer hända när du på grund av ålderdom eller sjukdom inte längre kan sköta allt på egen hand? Med Jurio kan du enkelt upprätta de juridiska handlingar som just du behöver i din vardag.

Fördelen med att upprätta avtal online

Juridisk rådgivning är inte något som många hinner med i sin hektiska vardag. Dessutom är det inte många som har råd med regelbunden rådgivning. Vi på Jurio strävar efter att göra juridiken tillgänglig för alla, oavsett livssituation.

Jurios juridiska dokument skapas enkelt och digitalt. På bara några få klick fyller du i våra smarta digitala formulär, som är framtagna av yrkesverksamma jurister och som anpassar sig automatiskt efter just din situation. Formuläret ställer dig samma frågor som en advokat skulle ställa vid personlig rådgivning, och håller automatiskt koll på Sveriges alla regler och lagar – så du kan vara säker på att du får ett juridiskt giltigt dokument.

Vi vill underlätta för dig så mycket det bara går. De flesta av Jurios dokument kan signeras digitalt, med undantag för de avtal där lagen kräver en klassisk underskirt. Flera av våra avtal kan dessutom fås på engelska – bra för dig som exempelvis har utländska hyresgäster eller anställda. På vår hemsida hittar du hundratals artiklar som erbjuder juridisk vägledning inom flera olika rättsområden. 

Snabbt, smidigt och prisvärt! 

Spara tid och tusenlappar – börja skapa skräddarsydda juridiska dokument du också! Genom att upprätta juridiska handlingar som är anpassade efter just din situation och dina behov undviker du onödiga tvister och missförstånd längre fram. Du kan vara säker på att du kommer få ett juridiskt dokument, och vi finns alltid nära till hands om du skulle ha några frågor. Vi svarar på alla dina frågor i vår chattfunktion på hemsidan ​​– alla arbetsdagar 09-17.

Med Jurio får du på nolltid skräddarsydda juridiska dokument som passar just dig, samtidigt som du sparar tusenlappar jämfört med traditionella advokater. Du kan vara säker på att dina dokument kommer bli juridiskt giltiga, och att de anpassas efter alla dina behov.

Sänd till en kollega

0.031