23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kraftig ökning av den svenska e-handeln under 2020

Den svenska e-handelns totala omsättning växte med 35 miljarder under 2020, en ökning på 40 procent jämfört med den prognos som Postnord satte före pandemin, på 11 procent. Coronapandemin är den främsta förklaringen till den dramatiska tillväxten av svenskarnas E-handlande.

När svenskarna har arbetat hemifrån, spenderat mer fritid hemma, och undvikit fysiska butiker, så har e-handeln istället blivit ett populärt alternativ för fler svenskar än någonsin tidigare och e-handeln står nu för 14 procent av den totala detaljhandeln. Fler och fler konsumenter väljer att handla fler saker online och för betydligt mer pengar än tidigare. En stor del av ökningen kan troligtvis komma sig av att många äldre såg fördelarna med att e-handla. I många fall var det av ren nödvändighet på grund av oro för smittspridning som många började handla online. Men när man väl har upptäckt fördelarna med shopping online finns det stor chans att man fortsätter med detta även efter pandemin oavsett vilken ålderskategori man tillhör.

Vi är nog många som fick upp ögonen för möjligheten att handla dagligvaror under pandemin. Produkter inom skönhet och hälsa är också en produktgrupp där många har ökat sitt handlande under 2020. Det är ganska förståeligt att så många faktiskt väljer att handla dessa produkter online när företag som Luxplus erbjuder alltifrån klassisk blondering, hårblekningsmedel och brun hårfärg till röd hårfärg och färgbomber.

Hos Luxplus handlar du som medlem genom att genomföra ett köp till medlemspris, och ta del av de många medlemsfördelarna. Som medlem kan du spara upp till 80% på allt från exklusiva märkesvaror till kända konsumtionsprodukter som används dagligen. Luxplus är ett nytt och unikt koncept för medlemmar där priserna ligger avsevärt mycket lägre än i vanliga butiker.

När du som medlem sparar pengar varje gång du handlar skönhetsprodukter, hudvård, parfym och hårvårdsprodukter. Du testar medlemskapet gratis i en månad och sparar av pengar inköp till dig själv, din väninna, dina kollegor, vänner och familj. Samtliga köp är fraktfria och du får även bonuspoäng vid varje köp som du kan använda vid kommande köp. Företaget köper ett stort urval av kvalitetsprodukter direkt från de största leverantörerna i i EU. Alla varor skickas direkt från lagret och på det sättet undviks fördyrande mellanled och priserna kan pressas ytterligare.

Så när det är dags att fylla på med hudvård, städprodukter eller shampoo, titta på priserna och jämför bland ett stort urval av hårfärger innan du handlar i din lokala butik. Det kan löna sig i det långa loppet att faktiskt beställa produkterna. Plus att du får bättre översyn över vad du behöver fylla på med och slipper bärandet från affären utan du hämtar en kartong med det du beställt. Snabbt och enkelt.

Sänd till en kollega

0.032