23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mini Rodini - unika barnkläder som håller länge

Utbudet av barnkläder är otroligt stort och det är inte konstigt att det är svårt att navigera som nybliven småbarnsförälder. Att välja bra och hållbara barnkläder är en konst i sig. Naturligtvis ska ens barn få det bästa, och det betyder att kläderna ska vara av hög kvalitet och hålla länge. Då är Mini Rodini ett säkert kort.

Mini Rodini är ett av de mest populära märkena till barn i Sverige idag. Plaggen är designade av den svenska konstnären Cassandra Rhodin som med kläderna ville hylla barns fantasi. Märket blev genast populärt, både nationellt och internationellt, tack vare de unika produkterna, som coola kepsar med motiv och deras blinkande skor till barn. Men även det faktum att kläderna är tillverkade av hög kvalitet. Barnkläder från Mini Rodini kan hålla i flera år, något som varit viktigt för Cassandra Rhodin och teamet bakom märket sedan första början.

Mini Rodini jackor till alla årstider

Precis som vuxna behöver barn jackor till årets alla säsonger. Mini Rodini har därför en välutrustad katalog med barnjackor till alla årstider - vår, sommar, höst och vinter.

Mini Rodini har jackor i flera olika färger anpassade till alla möjliga klimat. Det finns vinterjackor som håller de mest kyliga dagar, regnjackor särskilt anpassade efter lekdagar ute i regnet, övergångsjackor för vårens och höstens mixade väder samt lätta sommarjackor som passar perfekt på morgnar och kvällar.

Kepsar och ryggsäckar för coola ungar

Kepsar är utmärkta för barnet som redan sedan tidig ålder tycks bry sig om vad hen har på sig. Men naturligtvis kan de användas även under sommarens soliga dagar för att skydda ansiktet mot solens skadliga strålar. Mini Rodini har ett gott utbud av fina kepsar med coola motiv för en komplett outfit till barnet.

Förutom kepsar erbjuder Mini Rodini också gott om ryggsäckar i olika stilar och storlekar. Ryggsäck är något alla barn behöver i skolan - så varför inte investera i en från Mini Rodini som håller länge? Barnklädesmärket erbjuder ryggsäckar i olika designer och färger som passar till både dagis och skola.

Tröjor och blusar för dagliga aktiviteter

Jackor, kepsar och ryggsäckar i all ära. Men barn ska såklart också klä sig i helt vardagliga plagg som tröjor och blusar under dagarna för de vardagliga aktiviteterna, som att leka. Hos Mini Rodini hittar småbarnsföräldern därför gott om olika tröjor och blusar som passar pojken så väl som flickan.

Med söta motiv och klädesplagg i olika färger kommer ditt barn inte bara se gulligt ut, men också kunna röra sig fritt utan att du som förälder ska behöva oroa dig för att plaggen slits snabbt.

Åter igen, Mini Rodini har stort fokus på kläder av högsta kvalitet, och därför kan du förvänta dig att kläderna håller länge. Även om ditt barn så småningom växer och inte längre passar i plaggen, kan de ges vidare till nästkommande barn i familjen.

Sänd till en kollega

0.016