23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Piffa upp väggarna med posters

Något som har kommit att återfå en hel del popularitet, det är affischer och posters. Det är ju så klar inte fel att ha tavlor med, men även satsa på att använd snygga posters. De kan du hänga upp lite som du vill, samt även rama in dem om du föredrar det. Du kan med fördel köpa dina posters på nätet, läs mer här. Hur du ska inreda med posters, det bestämmer du själv. Ett snyggt sätt att gå tillväga är att låta ett visst antal färger samspela med varandra. Eller så kan du göra det stilrent genom att bara satsa på svartvita motiv. Du kan också välja att matcha dem med de möbler du har i samma rum.

Tre smarta tips när du inreder med posters

Det är ju inte fel att få lite tips kring hur du kan inreda med hjälp av olika posters. Ett av våra bästa tips, det är att du gör som de brukar göra på museum och konsthallar. På ett museum så hängs tavlorna alltid på en höjd som är mellan 152 och 162 cm. Det är en rätt så behaglig höjd! Både för rummet och för den som beskådar motivet.

Ett annat av våra tips, det är att hitta rätt plats att hänga dina posters på. Gå runt i dina olika rum och fundera på var en viss poster passar bäst. Kanske är det precis ovanför soffan, eller ovanför ditt skrivbord. Det går även att göra det på en massa sätt, tätt ihop, brett isär, bakom tv:n och så vidare.

Ett ytterligare tips, det är att tänka på både symmetri och asymmetri. Ska du ha flera posters i närheten av varandra så kan det vara bra att ha en symmetrisk hängning. Men du kan även leka fram en bra upphängning med att ha olika höjder, olika storlekar och så vidare för att få det att bli mer levande.

Hitta rätt posters för dig

För att hitta rätt posters som faller dig i smaken, så är det bra att fundera på vad det är för motiv som tilltalar dig eller som kan tänkas passa in just där du ska hänga upp den. Om du vill ha inspiration samt se olika motiv att välja mellan kolla då gärna in Posterton. De har nämligen affischer och posters som passar alla olika sorters inredningsstilar. Det gör att du garanterat kan hitta något som faller dig i smaken.

Sänd till en kollega

0.032