23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Det användarvänliga bokningssystemet

(Texten är sponsrad)

Ett riktigt bra bokningssystem för konferensrum är en förutsättning för många verksamheter. Dock är det många som ser bokningssystemet som ett fristående system, när det i själva verket kan integreras med verksamheten och därmed underlätta schemaläggningen, öka merförsäljningen och mycket mer. 

Vill du kunna boka ditt eget konferensrum snabbt och enkelt? Hos Pronestor Planner kan du göra just det! Vi erbjuder ett smidigt system för att boka rummen på distans, vilket innebär att du kan använda dig av vårt system även om du inte befinner dig i samma lokal som konferensen ska hållas. Detta är också en stor fördel om du har ett flertal anställda som ska delta i konferensen, eftersom alla kan göra sin bokning på egen hand.

Få överblick

Vi erbjuder även möjligheten att boka flera konferensrum samtidigt, vilket är praktiskt om du till exempel ska hålla en större konferens med flera olika grupper. Mötesbokningssystemet ger en överblick över vilken utrustning som finns tillgänglig i vilka rum och det blir blir enkelt att använda bokningssystem konferensrum för dina möten.

Om ni önskar anordna en videokonferens hittar ni helt enkelt ett rum som är utrustat för detta och bokar det. Sedan är det bara att bjuda in dina kollegor till mötet, oavsett om de befinner sig i samma stad eller på andra sidan jorden. 

Systemet är utformat till förmån för ett företag för att effektivisera arbetsflödet och är därför en utmärkt programvara ur individens synvinkel. Pronestor tillåter dig att hantera alla dina resurser med din mötesplanering, genom vilken du kan boka mötesrum och organisera möten snabbt och effektivt.

Enkelt och smidigt

Kalendervyerna är förenklade så att du enkelt kan se dina åtaganden och du kan arbeta självständigt. Du kan smidigt integrera med Microsoft Exchange eller Office 365. Det ska vara enkelt att boka möten och alla nödvändiga resurser direkt via Outlook utan att ens lämna inkorgen.

I rumsbokningssystemet kan du se dina deltagares tillgänglighet, boka ett mötesrum som motsvarar önskad möteskapacitet, lägga till catering och utrustning om du önskar och informera receptionen om besökare och fakturera ditt kostnadsställe. Detta är i ett och samma flöde.

Boka dina möten var du än är

Det ska vara enkelt att boka möten var du än befinner dig direkt från din telefon, surfplatta eller PC. Det främsta målet är att skapa praktiska och flexibla bokningsalternativ. Om du befinner dig på språng har du alltså fortfarande möjlighet att göra dina bokningar. Du kan hantera dina bokningar via alla smart-enheter, både iOS och Android.

Sänd till en kollega

0.031