23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nappar med namn

Glöm nappkaos med förväxlade nappar och nappar som tappas bort. Gör din unika napp med hjälp av Bips napp med namn. Vi berättar mer.

Älskade nappar

Alla barn älskar sina nappar och de blir fort en självklarhet i alla barns uppväxt. Så älskade som napparna är för ditt barn kanske inte du tycker då du kanske förväxlar eller tappar bort just ditt barns favoritnapp. Med Bip napp med namn är det slut med det. Om du beställer nappar med namn, tror vi att din vardag blir lite enklare. Enklare eftersom det blir lättare att hitta ditt barns napp där du, dagmamman eller förskollärarna kan känna igen den. Du ser till att ditt barn alltid har sin egen napp när det behöver den, och du slipper betala för nya nappar när de gamla mystiskt försvinner. 

Hygieniska fördelar

Med napp med namn kanske du tänker att namnet lätt försvinner vid kokning eller att nappen inte uppfyller EU-standard. Med Bips napp med namn graveras ditt barns namn på nappen så att skriften inte försvinner, oavsett hur många gånger du sedan kokar nappen. Alla nappar uppfyller dessutom EU-standard EN 1400 och håller därför de särskilda kraven till kvalitet, hållbarhet och miljö. Alla nappar är även BPA-fria, PVC-fria och ftalatfria. När det gäller de hygieniska fördelarna med en igenkännbar napp med namn får du inte glömma att ditt barn inte riskerar att dela den med andra barn. Du garanteras en praktisk och enkel lösning på en av föräldraskapets små utmaningar.

Stort och brett urval

Alla barn vill dock ha just sin favoritmodell av napp. Bips napp med namn har ett av marknadens bredaste sortiment av olika modeller. Det finns runda, symmetriska och anatomiska nappar i både latex/naturgummi och silikon. Välj bara rätt napp åt ditt barn, skriv det önskade namnet/texten i textrutan och beställ. Då levereras napparna direkt till dig och din älskling. När du designar din napp kan du välja mellan text i olika typsnitt och motiv. Det finns oändligt många kombinationer. Finns det flera nappar i modellen bestämmer du vilka färger de ska ha, och du kan också designa varje enskild napp i paketet enligt dina önskemål. Detta innebär alltså att du, oavsett önskemål om material, färg, storlek och typ, kan hitta och designa napparna precis som du vill. Olika nappar fungerar för olika barn och det kan ofta vara en bra idé att prova några olika varianter för att se vad ditt barn gillar bäst.

Sänd till en kollega

0.016