23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Att anlita en städfirma kan spara både tid och pengar

Bor du i Helsingborg och behöver hjälp med städningen, antingen hemma, till flytten, kontoret eller företaget? Är du på väg mot en ny adress och flyttat men har städningen kvar? Då finns det en sak som skulle kunna underlätta för dig och det är att anlita en professionell städfirma. Vi berättar mer om hur du kan gå tillväga.

Olika tjänster

Oavsett behov finns det möjlighet för dig att anlita en professionell städfirma Helsingborg. Det finns åtta olika tjänster att välja mellan. Vi beskriver några av dem närmare här. Den vanligaste tjänsten är hemstädning. Med hemstädning blir din vardag både enklare och bekvämare. Du frigör tid och kommer samtidigt hem till ett väldoftande och nystädat hem. Vem vill inte det? En annan populär tjänst är flyttstädning. Tänk på att flyttstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster, och innebär att du endast betalar 50% av kostnaden, direkt på fakturan. 

Städfirman tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när flyttstädarna kommer för att de skall kunna utföra städningen på ett bra sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade, avstängda och utdragna så att de kommer åt att städa. Om det finns befintliga skador, som exempelvis fönster som inte går att öppna, eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du meddelar om dessa innan flyttfirman påbörjar städningen. Observera att du behöver meddela ifall du vill ha städning på biytor, som balkong, garage eller förråd, eftersom detta skall beställas innan påbörjad städning. När tjänsten är betald, kommer du att tillhandahålla en detaljerad orderbekräftelse på vilken du kan läsa vad som gäller för just din bostad.

Vad som gäller varierar beroende på omfattning, storlek, skick och även reservationer för eventuella ändringar. En annan tjänst är fönsterputsning. Där jobbar städfirma Helsingborg med ultrarent vatten. Ultrarent vatten, är närmare 200 gånger renare än vanligt kranvatten och rengör fönstren helt utan kemikalier. Systemet är 100% miljövänligt eftersom vattnet inte innehåller några tillsatser då det är destillerat. Detta innebär att inga orenheter som kalk, järn eller salter lämnar märken och vattenfläckar på fönstren.

Efter rutan putsats med det ultrarena vattnet torkar ytan av sig själv, utan fläckar och avlagringar. Metoden är uppskattad av flera anledningar, främst för att man besparar miljön, tidsåtgången och hälsan. När fönster tvättas med rent vatten blir det ingen åtgång på gräs, buskar och planteringar nära intill. Förutom fönsterputsning kan systemet användas inom en rad andra områden i direkt anslutning till själva fönsterputsningen till exempel tvätt av fönsterramar, fasader, skyltar, hängrännor, pooltak, uterum och växthus. Det tar effektivt bort smuts och alger även på trädetaljer.

En annan tjänst som är väldigt uppskattad är företagsstädning. Här utförs professionell städning till restauranger, butiker och villor, och här utförs även städning efter stora evenemang som bröllop och kalas. Med hjälp av städmaskiner utförs företagsstädning, så att din verksamhet fungerar sömlöst. Företagsstädning finns för alla olika storlekar och typer av affärslokaler. Oavsett tjänst så sker all städning professionellt.

Sänd till en kollega

0.018