23948sdkhjf

Om Dagens Handel

Vi är inne i en tid av stora, snabba förändringar. Det handlar om digitalisering, som i handelsvärlden tar sig uttryck som e-handel och nya betalmetoder, mobila köpmönster och individuellt anpassade lojalitetsprogram. Det handlar också om hur vi vill forma vårt framtida samhälle; stadsbild, integration, hållbarhet och resursanvändning.

I en tid när tidsbristen i arbetslivet blir allt mer påtaglig är Dagens Handel ett enkelt sätt att hålla sig á jour med vad som händer i branschen. Dagens Handel görs för kvalificerade läsare som uppskattar oberoende, obunden bevakning av detaljhandeln – såväl på papper som på nätet. Kompletterat med våra event är Dagens Handel både en inspiratör och ett praktiskt verktyg i det dagliga arbetet för detaljhandelsproffsen.

Dagens Handel bevakar med djup och bredd handeln från en oberoende position. Den oberoende positionen är en garant för kvalitet i såväl journalistik som i mötesverksamhet.

Dagens Handel rapporterar kring retail i många olika format. På nätet ges dagliga nyheter på dagenshandel.se, med cirka 15 000 unika veckobesök. Nyhetsbrevet utkommer 3 gånger i veckan till över 17 000 prenumeranter. Själva tidningen kommer ut, både som papperstidning och e-tidning, med 4 nummer per år. Dagens Handel är också en unik plattform för möten mellan företag eftersom vi också arrangerar seminarier och konferenser, bland annat frukostseminarier och heldagskonferenser som Retaildagen.

Mona Johansson
Chefredaktör Dagens Handel

Sänd till en kollega

0.057