23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lättraverssystem i aluminium | Mechrail™

Tillbaka till företagsprofilen.

Mechrail™ är ett professionellt traverssystem i aluminium som förbättrar arbetsmiljön hos allt från världsledande företag inom bilindustrin till verkstäder och industriföretag inom de flesta branscher. Tack vare ett omfångsrikt tillbehörsprogram, är möjligheterna oändliga vad gäller att skräddarsy traverssystemet efter varje arbetslokal och behov.

 

Nya profiler 2018!
Sortimentet har under hösten 2018 fått två nya profilserier: AHB140 och AHB190!

Läs mer på:

www.mechrail.se

.

 

Minimalt rullmotstånd för god ergonomi
Profilerna har utformats för maximal styrka och vridstyvhet i kombination med en mycket låg egenvikt, vilket gör Mechrail till ett mycket lätthanterligt och ergonomiskt traverssystem. Det rullmotstånd operatören upplever under hanteringen är bland de absolut lägsta på marknaden.

Höghållfasta löpvagnar
Löpvagnarna har en stomme i höghållfast aluminium och är utrustade med extremt lättrullade plasthjul med lager i premiumkvalitet. Systemet kan även utrustas med Movomechs elektriska eller pneumatiska drivenhet Powerdrive för motordrivning av rörelser flera åkriktningar.

Utvecklad ur unik kompetens och erfarenhet
Gedigen branscherfarenhet och fokus på säkerhet, kvalitet och funktionalitet i produkt- och kvalitetsutvecklingen har lett fram till att Movomech tillhandahåller både moderna lätttraversprofiler av högsta kvalitet och samtidigt ett omfattande tillbehörsprogram. Movomech lanserade Mechrail skensystem i aluminium redan för 30 år sedan, och produktprogrammet har sedan dess kontinuerligt utvecklats och breddats i takt med teknikutvecklingen i branschen och efter kundernas behov.

 

www.movomech.se

   |   World-class lifting solutions

Fakta om Movomech AB

Adress
Movomech AB
Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad

Region
Sverige
Skåne län
Kristianstads kommun

Telefon: +46 44-28 29 00

VAT nummer: SE5562834068

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Sänd till en kollega

0.047