23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Elektrisk frekvensstyrd kättinglyftare 63-225 kg | Mechchain Pro II™

Tillbaka till företagsprofilen.

Mechchain Pro II™ är en mycket lättmanövrerad och ergonomisk lyftare för professionell lyfthantering. Dess främsta styrka är kombinationen av god kontroll och hög precision, samtidigt som lyftaren har en imponerande lyfthastighet på upp till 16 m/min. Frekvensstyrning ger en steglös lyfthastighet som kontrolleras med joystick.

Låg installationshöjd ger hög tillgänglighet
Detta lyfttelfer är lämpat för applikationer där en välkontrollerad och precis rörelse önskas. Integration med skensystemets löpvagn ger en telfer med mycket låg bygghöjd och möjliggör installation även i trånga utrymmen. Mechchain Pro II finns i flera lastklasser upp till 225 kg, och dess typiska tillämpningsområden är:

  • Lyft med specialverktyg för monteringsarbete
  • Montering med hög lyftprecision
  • Allmänna lyft med stropp eller krok
  • Pallplockning
  • Plockning från rullbana

Integrerad PLC och radiostyrning som tillval
Mechchain Pro II har integrerad PLC förberett för att förenkla kundanpassade funktioner, och det finns även möjlighet att välja radiostyrning i de fall detta underlättar hanteringen.

Encoder för stopplägen
Mechchain Pro II kan som option utrustas med en encoder som avläser axeln i spindelgränsläget. Detta gör det möjligt att ställa in ett nedre stoppläge, samt ytterligare två start-/stopplägen längs slaglängden. Positionerna lagras i ett inbyggt minne i frekvensomriktaren, och sparas även om strömmen bryts.

Manöverdon i aluminium
För en hög tillgänglighet även i krävande miljöer har kättingtelfern Mechchain Pro II utrustats med manöverdon i aluminium med snabbkontakt mot manöverkabel. Det finns även ett urval fästen som tillval, för enkel montering på ett gripverktyg eller vakuumok.

 

www.movomech.se

   |   World-class lifting solutions

Fakta om Movomech AB

Adress
Movomech AB
Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad

Region
Sverige
Skåne län
Kristianstads kommun

Telefon: +46 44-28 29 00

VAT nummer: SE5562834068

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Sänd till en kollega

0.064