23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Pneumatisk lyftmanipulator 70-150 kg 500-1500 Nm | Mechspace Pro™

Tillbaka till företagsprofilen.

Mechspace Pro™ är en pneumatisk momentupptagande manipulator för laster upp till 150 kg och ett moment upp till 1 500 Nm. Mechspace Pro är extremt lättmanövrerad och ger ergonomisk rörelsefrihet inom ett stort arbetsområde.

Momentupptagningsförmåga ger fördelar
Mechspace Pro finns i två modeller: en hängande och en pelarmonterad version. Dess momentupptagningsförmåga ger stora fördelar vid kom­plex hantering av detaljer, och vid gripning och rotation av excentrisk last.

God räckvidd och flexibilitet
Mechspace Pro är det naturliga valet där lyfta­rens räckvidd är av stor betydelse, till exempel då operatören utför hantering under utskjutande tak, inne i fordon eller i andra svåråtkomliga arbets­områden.

Pelarmonterad Mechspace Pro 70P kan utrustas med mobil fotplatta, vilket gör den enkel att flyt­ta till olika arbetsstationer med en gaffeltruck.

Flera pneumatikvarianter
Varje typ av hantering kräver sin pneumatiklösning. Mechspace Pro finns i flera pneumatikvarianter: utbalanserad med 1 eller 2 fasta laster, eller i pilotstyrt utförande för utbalansering av varierande laster.

Många användningsområden
Typiska användningsområden för Mechspace Pro är hantering av komponenter och olika former av monteringsarbete inom tillverknings- och bilindustrin.

 

www.movomech.se

   |   World-class lifting solutions 

Fakta om Movomech AB

Adress
Movomech AB
Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad

Region
Sverige
Skåne län
Kristianstads kommun

Telefon: +46 44-28 29 00

VAT nummer: SE5562834068

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Sänd till en kollega

0.063