23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Pneumatisk lyftmanipulator 100-150 kg 500-1000 Nm | Mechlift Pro™ P

Tillbaka till företagsprofilen.

Pneumatisk Mechlift Pro™ är en mångsidig mani­pu­lator som passar för många typer av hanterings­lösningar för laster upp till 150 kg. I sin övre infästning kan lyftaren vara fast eller roterbar, och den monteras med fördel i Mechrail™ traverssystem. I den nedre delen finns flera varianter av verktygsinfästningar att välja mellan, med eller utan rotation.

Vid verktygsinfästningen kan ett pneumatiskt gripverktyg och dess kontrolldon enkelt inte­greras. Även ett enkelt mekaniskt verktyg ger en smidig och ergonomisk hantering. Momentupptagande hjul i lyftpelaren möjliggör belastning utanför lyftarens lod­räta lyftaxel.

Flera pneumatikvarianter
En rad olika pneumatikkonfigurationer gör det möjligt att anpassa lyftaren efter olika hanteringssituationer: utbalanserad med en eller två fasta laster, eller i pilotstyrt utförande för utbalansering av varierande laster i kombination med ett externt styrorgan.

Driftssäkerhet och enkelt underhåll
Mechlift Pro™ passar väl i krävande miljöer där krav på hög driftsäkerhet och prestanda råder, såsom vid monteringsprocesser i fordonsindustrin. Lyftpelaren är uppbyggd av teleskoperande aluminiumprofiler som är anodiserade och underhållsfria. Övriga delar är lättåtkomliga för både underhåll och inspektion.

 

www.movomech.se 

  |   World-class lifting solutions 

Fakta om Movomech AB

Adress
Movomech AB
Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad

Region
Sverige
Skåne län
Kristianstads kommun

Telefon: +46 44-28 29 00

VAT nummer: SE5562834068

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Sänd till en kollega

0.172