23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vakuumlyftare 5-250 kg | Easyhand™ Vacuhand™

Tillbaka till företagsprofilen.

Vakuumlyftare från Movomech effektiviserar materialhantering och låter dig lyfta och flytta laster på ett effektivt, skonsamt och ergonomiskt sätt.

På många arbetsstationer kan installation av vakuumlyftare omedelbart förbättra arbetsergonomin för produktionspersonal som besparas tunga och slitsamma lyft.

Många olika typer av varor och förpackningar kan hanteras effektivt med vakuumlyft. Med rätt lyftdon kan olika material som trä, glas, sten, metall, kartong, papper, plast lyftas säkert och skonsamt med vakuum utan märken på ytan.

Vacuhand Pro™ är en effektiv vakuumlyft med kapacitet att lyfta upp till 250 kg. Lyftaren hanteras med manöverhandtag med tvåhandsgrepp, och används för lätt och effektiv hantering av säckar, kartonger och skivmateriel. Vid hantering av säckar är Vacuhand Pro oftast det givna valet på grund av lyftarens flexibilitet och anpassningsmöjligheter.

Easyhand M™ är en flexibel vakuumlyftare med modulär design för laster upp till 50 kg. Den gör det enkelt och bekvämt att hantera alltifrån säckar och kartonger till skivmaterial som glas, plåtar och dörrar. Tack vare ett stort sortiment av standardiserade gripdon och tillbehör såsom svivel, vinkelled, snabbfästen, förlängda och ledade handtag är det enkelt att anpassa lyftaren efter behov och önskemål.

Easyhand Pro™ är en flexibel vakuumlyftare med modulär design för laster upp till 50 kg. Lyft- och sänkfunktionen regleras med ett ergonomiskt utformat reglerhandtag.

Easyhand Pro Rapid™ är en lätthanterlig och mycket snabb vakuumlyftare med enhandsgrepp. Easyhand Pro Rapid är rekommenderad för applikationer som ställer krav på snabb hantering av kartonger och förpackningar, och dess huvudsakliga tillämpning är snabb kartonghantering vid arbetsstationer inom logistik och distribution.

I Movomechs sortiment finns även mobila vikarmskranar med integrerad vakuumlyftare:

Easycrane

™.

 

www.movomech.se

   |   World-class lifting solutions 

 

Movomech vakuumlyftare Easyhand Vacuhand (video)

Fakta om Movomech AB

Adress
Movomech AB
Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad

Region
Sverige
Skåne län
Kristianstads kommun

Telefon: +46 44-28 29 00

VAT nummer: SE5562834068

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Sänd till en kollega

0.078