23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Boltight™ hydrauliska sträckningsverktyg

Tillbaka till företagsprofilen.

Boltight har i över tio år legat i framkant när det gäller hydraulisk sträckning. Våra sträckningsverktyg erbjuder snabba, exakta och säkra lösningar för att dra åt och lossa flera skruvar samtidigt.

Boltight Standardsträckare

Boltights standard hydrauliska skruvsträckningsverktyg är beräknad för top side applikationer. Varje verktyg består av en hydraulcylinder, brygga, sträckare och hylsa.  Med ett adapterpaket kan en hydraulisk cylinder användas på flera skruvstorlekar.

Boltight Hydrauliska muttrar

Boltights hydrauliska muttrar gör det möjligt att med lätthet sträcka skruvar med stor diameter till höga och exakta förspänningar. En hydraulpump aktiverar det interna domkraftssystemet med resultatet att den kraft som behövs för att dra åt en skruv med mycket stor diameter minskas till den kraft som behövs för att hantera pumpen.

Boltight Sträckare för undervattensbruk

Sträckarna för undervattensbruk är speciellt konfigurerade för undervattensanvändning. De har en nickelpläterad utsida som gör att de klarar höga initiala skruvpåkänningar. Verktygen har Boltights högtryckstätningar i komposit som snäpps på plats och inte behöver justeras.

Boltight Closure Systems och turbinhusverktyg

Med anpassningen till kraftverk och olja- och gastillämpningar är detta verktyg lämpligt för statiska förband.Det passar på befintliga turbinhus och pinnskruvar och erbjuder en repeterbar och säker metod när man ska kontrollera turbinspel. Designen kan anpassas efter din specifikation.

Det här är bara en del av urvalet av vårt produktsortiment för Boltight Tensioners,  och du kan se fler på vår hemsida. Vi erbjuder också specialdesignede lösningar som passar till dina unika specifikationer. Kontakta oss gärna för att se vad vi kan hjälpa dig med - du binder dig inte till något!

Fakta om Nord-Lock International AB

Adress
Nord-Lock International AB
S:t Johannesgatan 1D
211 46 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 40 602 46 00

VAT nummer: SE5566105739

Kontaktpersoner

Andreas Holgersson Andreas Holgersson
Yrke: Account Manager Expander
Telefon: +46 70-728 11 72
Brian Troest Brian Troest
Yrke: Country Manager, Danmark & Sverige
Telefon: +45 21 78 66 99
Jens Wiberg Jens Wiberg
Avdelning: Nord-Lock, Boltight, Superbolt
Yrke: Sales Engineer
Telefon: +46 704 830 530
Ulrika Nygren Ulrika Nygren
Yrke: Account Manager Nord-Lock
Telefon: +46 70 734 19 04

Sänd till en kollega

0.125