23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Robotarna som man kanske inte känner till

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det flesta känner antagligen till de populära robotdammsugarna som har börjat dyka upp lite här och var under den senaste tiden.

Dessa produkter är förträffliga på att hålla rent i ens hem och kan vara en bra lösning för de som gärna vill undvika att själva behöva dammsuga stup i kvarten. Någonting som man dock kanske inte är medveten om är just hur många olika robotprodukter det finns utöver ordinära robotdammsugare som dagligen kan komma väl tillhands. I webbutiker såsom Robotexperten är det möjligt att läsa mer om de omtalade robotprodukterna som vi ska tala kring nedan.

Grillrobot för enkel städning av grillen
Det kan naturligtvis bli ganska smutsigt efter en grillkväll, och det är alltid av yttersta vikt att rengöra sin grill så att fett och andra otäckheter inte torkar in medan bakterier bildas. Man kan därför satsa på en grillrobot som håller ens grillgaller rena efter användning. Grillroboten är automatisk och kommer därför att utföra rengöringen utan att man själv behöver gå igenom besväret. Mässingsborstarna som grillroboten kommer utrustad med kan tvättas i diskmaskinen, och man har hela tre olika rengöringsprogram att välja mellan när det väl är dags att göra rent sina grillgaller.

Fönsterputsrobot för skinande fönster
En ytterligare intressant robot som även går att finna hos Robotexperten är den smidiga fönsterputsroboten. Den här maskinen håller ens fönster rena och kan enkelt flyttas från fönster till fönster. När den väl har putsat klart kommer roboten att säga till så att man vet när det är dags att stänga av den. Vissa modeller är dessutom sladdlösa om detta skulle vara att föredra, och andra kan även styras genom en app på telefonen.

Smart hjälm
När det är tal om robotar är antagligen hjälmar inte det som man först har i åtanke, men faktum är att det finns en mängd hjälmar med händiga funktioner som gör det säkrare än någonsin att cykla eller att åka segway utomhus. Dessa smarta hjälmar kan exempelvis komma med funktioner såsom SOS-alarm om olyckan skulle vara framme samt LED-bakljus. Skalet är dessutom tjockt och högkvalitativt så att hjälmen tar skada istället för huvudet. Se till så att en själv och ens barn alltid bär en hjälm när ni ger er av på cykelturer och andra roliga äventyr. Säkerheten ska alltid komma först.

Glöm inte tillbehören
Till de händiga robotarna kommer det alltid att finnas tillbehör att köpa. Kanske känner man exempelvis att grillroboten är i behov av nya borstar och ett nytt batteri eller så behöver man en ny sladd till sin robotgräsklippare. Även nya hjul, kretskort samt det lilla garaget till ens robot kan uppdateras genom att köpa nya reservdelar. Gällande de gamla hederliga robotdammsugarna kan man åt dessa inhandla ett nytt set av borstar eller ersättningsfilter så att roboten alltid fungerar som den ska. Allt som allt finns det många förträffliga robotar att satsa på när man vill hålla sitt hem, sin grill, sin trädgård eller sina fönster rena utan alltför mycket arbete.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063