23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rensa luften från bakterier med rätt dofter.

| Medlemsnyhet | Företag MS Qonceptus Group AB

I dagsläget är tillfrågade experterna eniga: Om rum doftsätts med eteriska oljor, minskar påverkan av bakterier. Dofter är dem ideala följeslagare för att minska risken för infektion och smitta - t.ex. i skolor, ålderdomshem och kliniker.

Rensa luften från bakterier med rätt dofter!


Vår mission har alltid varit att hjälpa till att hitta nya lösningar och inspirera till ett bättre inomhusmiljö som kan dessutom stärka din försäljning och höja upplevelsen.

Vi som har jobbat med dofter större delen av våra liv vet lite mer om doft än dem andra.
Någonting som vi vet är att det har vetenskapligt bevisats att ifall rum är doftsatta med lämpliga eteriska oljor (förutsatt att de är 100% rena eteriska oljor), så sjunker föroreningen i rumsluften av bakterier, virus och svampar. Dessutom skapar det en trevlig atmosfär med sin naturliga doft.

Komplexitet - det naturliga receptet mot bakterier

Naturligt rena eteriska oljor gjorda på naturliga metaboliska produkter från växter har studerats där studierna funnit att detta skyddar växterna mot insektsattacker och stärker växtens immunförsvar.

De flyktiga, mycket doftande och fettlösliga oljorna bekämpar till och med antibiotikaresistenta bakterier (Multiresistent Staphylococcus aureus, kort sagt: MRSA) på grund av deras mångfald.

Hur kan det vara så?

Medan antibiotika vanligtvis består av endast ett ämne som patogenerna lätt kan motarbeta och övervinna efter ett tag, har eteriska oljor en extremt komplex struktur som är svårare för patogenerna att motarbeta.

Vissa av dessa innehåller mer än 500 ingredienser. Kvaliteten varierar från tid till annan, beroende på ursprung, säsong och skördetid. Denna komplexa struktur förhindrar bakterier och patogener från att "lära sig" bli

resistenta – på det vis som sker i förhållandet mellan patogener och antibiotika. Snarare måste de konstant ta sig an den etereiska oljans komplexa handlingsprofil.

I dagsläget är tillfrågade experterna eniga: Om rum doftsätts med eteriska oljor, minskar påverkan av bakterier, virus och svampar påtagligt.

Eteriska oljor är den ideala följeslagaren för att minska risken för infektion och smitta - t.ex. i skolor, förskolor, ålderdomshem och kliniker.

På detta vis kan enkla och naturliga åtgärder och aktiv medvetandehöjning användas för att effektivt genomföra förebyggande hälso- och sjukvård i både privat och näringsliv.

Läs senaste studien från Milano Universitet om detta här


Vi har lösningen redan idag!

Vi har Antibakteriella dofter som hjälper till att hålla luften renare. Just nu så har vi gjort ett speciell paket med 4st olika speciella antibakteriella dofter som du kan hyra under en kort period och fräscha upp Kontoret, Butiken, eller Restaurangen och skydda dina kunder och anställda mot bakterier som finns i luften.

Vill du ha en sådan lösning i din verksamhet så har vi tagit fram en färdig paketlösning för 3 månader.

T.ex. 

Maskinen AS650 som täcker upp till 100kvm kostar endast 3 990sek ex moms att hyra under hela perioden inklusive desinficeringsdoft.


Maskinen AS750 som täcker upp till 200kvm kostar endast 6 990sek ex moms att hyra under hela perioden inklusive desinficeringsdoft.

 

 

 

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
MS Qonceptus Group AB

Varuvägen 9A
125 30 Älvsjö
Sverige
MS Qonceptus Group AB

Sänd till en kollega

0.094