23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Inred ditt hem med snygga posters och tavlor

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Hur man inreder sitt hem, det speglar oftast ens personlighet. Att ha kala väggar må en del föredra, men det är mycket trevligare att ha tavlor och posters upphängda!

En fördel just med posters är att du kan skapa egna tavlor med dem. Det är ett billigt och snyggt sätt att skapa en personlig touch hemma. Det enda du behöver göra är att köpa motiv du gillar, sedan rama in dem och hänga upp!

Perfekt i alla rum
Då det ofta finns gott om motiv på posters, så kan man enkelt matcha dem med det man har i övrig inredning. I barnens rum passar det ofta bra med söta motiv, som då de blir äldre kan bytas ut till häftigare och coolare saker som de gillar. Det finns även fashionposters som passar bra i vardagsrummet, ditt eget sovrum eller i gästrummet. Det finns oändliga möjligheter med dessa.

Skapa din egen stil
På väggarna är det trevligt att ha tavlor, fotografier och andra bilder. Du kan få ett hem som är mer ombonat eller som passar just din stil. Det kan vara tavlor med text, posters med svartvita motiv eller sprakande färger som ger det hela lite liv. Oavsett om du ska hänga upp inramade posters, tavlor eller andra bilder, så finns det lite bra knep att ta till. Det är bra att planera före du börjar spika.

Häng upp dina tavlor som ett proffs
Tavlor och posters kan egentligen sättas upp lite hur du vill. De kan sättas själva, hänga två och två, eller så kan du skapa en tavelvägg genom att gruppera dem. Om du vill ha tavlorna så att de hänger på rad, då är det bra att se till så att det finns en gemensam mittlinje. Denna linje kan du ha runt 1,2 till 1,4 meter upp på väggen. Föredrar du att ha tavlorna under varandra, så är det snyggast att ha den som är störst överst. De kan sättas kant i kant eller i helt raka linjer. Om du vill skapa en tavelvägg, börja då med att gruppera dem på golvet så som du tänker att de ska hänga. Då ser du om det passar in eller inte. Därefter kan du börja spika och hänga upp dem en efter en. Du kan gruppera dem lite som du vill. Ha lika avstånd eller skapa ett slags kollage.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062