23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Inred med ett vackert vitrinskåp

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

En möbel som var mycket populär förr, var vitrinskåpet. Men det börjar åter igen att komma in i våra hem.

Det är ju så att det är inte ett måste att bara ha det till finporslinet. Fördelen med ett vitrinskåp är att det är en möbel som har grymt många olika användningsområden. I ett sådant skåp kan du förvara dina favoritsaker så väl som att visa upp dem. Ett vitrinskåp är ju ett skåp med glasdörrar. En del kommer med belysning, andra utan.

Detta skåp kan du ha var du vill i ditt hem. Det kan ställas i sovrummet för att förvara sängkläder eller böcker. Du kan även använda det för att skapa stilleben i dem och ha det som slags konstverk. Den fungerar även väl att ha i badrummet för alla parfymer och annat. Eller varför inte placera ett i hallen och ha dina finskor i dem?

Ett vitrinskåp har många möjligheter
Ett vitrinskåp har oändliga möjligheter och det begränsas egentligen bara av din egen fantasi. Tänk bara på att eftersom det är en öppen förvaring att se till så att det är ordning och reda bland hyllorna, annars blir det bara ett rörigt och inte så snyggt. När du placerar saker i skåpet, tänk till en gång extra om det är något du vill visa upp eller inte. Ordet ’vitrine’ är franska och betyder glasskiva. Det är som en monter och i det ställer man helt enkelt saker man vill skydda men även visa upp.

Att inreda i själva skåpet kan göras på flera olika sätt. Ett sätt är att köra enhetligt i samma färgskala till exempel. det kan bli riktigt snyggt.  Om du vill förvara saker du inte vill visa upp, satsa på att ha snygga papperslådor inne i skåpet. I dessa lådor kan du då lägga diverse saker. Det finns många vackra lådor att köpa idag. Ha även lite mellanrum mellan de saker du ställer in eller lägger in i skåpet, så att det inte blir allt för belamrat utseende. 

I ditt skåp kan du förvara det mesta du tycker är fint. Du kan även förvara textilier som filtar, handdukar, kuddar med mera. Lika fint är det att rada upp dina böcker i skåpet, eller ha snygga krukor och vaser.  Glöm inte heller av att du har utrymme ovanpå vitrinskåpet, där du kan förvara snygga saker eller ha korgar med olika grejer i.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062