23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Spara pengar: Så kommer du billigt undan när du ska hyra bil

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att åka på utflykt är både roligt och hälsosamt – och dyrt, tänker kanske du. Men det finns faktiskt ett par tips som kan göra din utflykt billigare än du tror.

Med lite taktik kan du göra en hel del utflykter utan att det behöver kosta skjortan – läs vidare här så får du se.  

När man åker bort kan man koppla av genom att låta stress och jäkt stanna hemma. Ofta behöver det inte handla om jättelånga avstånd, det räcker kanske med att åka någon timme utanför staden, för att få lite härlig kvalitetstid. Men för att kunna slappna av behöver du undvika saker som stressar dig och ditt sällskap, som exempelvis att passa avgångstider. 

Det viktigaste för att komma undan billigt är att hitta sidan där du ska hyra bil Göteborg – om du vill hyra en bil och känna dig säker på att du får en riktigt trevlig dag. Och det behöver inte alls bli dyrt – med enkla tips är det bara att tuta och köra, kolla själv så får du se. Det viktigaste kommer vi gå igenom här nedan. Det är förhållandevis enkla saker som är ganska självklara. Men för säkerhets skull kommer här också en liten checklista så du inte glömmer något när du ska hyra bil billigt. 

Hyr bil billigt med dessa tips
Boka tidigt – på det viset kan du vara säker på att du får tag i en bil och dessutom gör det att det blir enklare för dig att planera dagen. 

Less is more är ett engelskt uttryck som betyder ungefär “lite är bättre” och det handlar givetvis om vilken typ av bil du hyr. När det kommer till bensinbilar är mindre och lättare bilar mer bensinsnåla, än stora och tunga bilar. Men hur gammal bilen är kan också vara avgörande för hur mycket bensin den tar, vilket i slutändan påverkar hur mycket det kommer kosta dig. 

Planera dagen – genom att planera hur länge du ska vara borta kan du hyra bilen rätt antal timmar eller dagar. Det gör att du inte betalar för mer än du behöver, vilket sparar dig pengar i slutändan. När du planerar dagen blir det dessutom enklare att göra matsäck och mellanmål att ta med för att slippa kasta pengar på dyra lunchrestauranger på din utflykt. 

Checklista när du ska hyra bil

  1. Börja med att gå in och välj den bil du vill hyra.
  2. Hur länge ska du hyra?
  3. Boka

När allt är klart kan du börja planera utflyktsmål, fixa matsäck och mellanmål. Glöm inte att ta med ett gott humör. 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063