23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

StigFram växer och söker en säljare!

StigFram ingår i "Stand Out Group" och rekryterar nu en till säljare. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och har en hög efterfrågan hos våra kunder.

Kundservice och kundvård har aldrig varit mer prioriterat och branschens tillväxt är stor. Alla förstår vikten av dessa frågor men få vet hur man får ett helt företag att leverera ett kundbemötande på topp i alla kanaler, alla dagar i veckan.

Stand Out Groups uppdrag är att hjälpa företag att maximera sin kundupplevelse.
Bank, restaurang, butik eller vård spelar ingen roll – kundnyttan och kundnöjdheten är alltid avgörande för bolagets lönsamhet. Stand Out Group är marknadsledande specialist på att skapa processer, utveckla medarbetare, bygga kundfokuserade företagskulturer och skapa uppföljningssystem för att maximera kundnyttan.

Stand Out Group är en paraplyorganisation för flera bolag som alla jobbar för samma mål men med olika verktyg och metoder. Våra bolag är StigFram, BestInService och Happy Team.

Läs mer om tjänsten och ansök här:https://karriar.standoutgroup.se/jobs/1250709-ar-du-var-nasta-saljande-affarsutvecklare?promotion=268879-trackable-share-link-dagenshandel-habit

Läs mer om Stand Out Group: https://standoutgroup.se/

StigFram AB
Convendum
Katarinavägen 15
116 45 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5567359160

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.064