23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Svårt i skolan? Då kan det hjälpa med privat läxhjälp

| Medlemsnyhet | Företag My Academy

Vardagslivet kan ibland kännas som ett klurigt pussel. För att hinna med jobb, familj och ett rent hem kan det vara värt att ta hjälp. Vi erbjuder läxhjälp, barnpassning från erfarna nannies samt prisvärd hemstädning.

Tufft i plugget? Då är det dags för läxhjälp som ger studieresultat 
 
Är du en förälder som önskar att du kunde hjälpa till med läxorna? Då är du inte ensam. Fler upplever att läxläsning är tidskrävande, men framför allt svårt eftersom ämneskunskaperna inte riktigt sitter där de ska. Ta hjälp av My Academy och minska huvudvärken.  
 
Läxhjälp – mycket mer än bra betyg  
Det är nog få som skulle räcka upp handen på att matematik är ens favoritämne. Matematik har tyvärr fått ett dåligt rykte om sig, eftersom det finns en bild av att bara de med en naturlig fallenhet för ämnet kan lyckas. På My Academy vill vi ändra på den bilden och bygga upp självförtroendet hos unga studenter, som faktiskt kan mer än de tror. För att lyckas med sina studier och få studieresultat finns det flera verktyg som hjälper en på vägen – ett av dessa är läxhjälp med en personlig studiecoach.   
 
Studieteknik är grunden i kvalitativ läxhjälp 
Innan en ny elev matchas med en studiecoach görs en nulägesanalys av individens ämneskunskaper, mål och studieteknik. Därefter handplockas en privatlärare som kan möta elevens behov. Under privatundervisningen hjälper coachen till med studieteknik genom att strukturera upp och planera kommande termin. Genom att arbeta tätt med en pedagogisk privatlärare, som själv besitter färska ämneskunskaper, får eleven en akademisk förebild som hjälper en hela vägen in i mål.  
 
Studenter från toppuniversitet – oavsett var du bor 
På My Academy anställer vi endast toppstudenter från ledande universitet i Sverige – främst från KTH, Chalmers och Handelshögskolan. För att möta efterfrågan på läxhjälp i hela landet erbjuder vi även tjänsten läxhjälp online, perfekt för dig som bor på en mindre ort men har minst lika stora ambitioner som i de stora universitetsstäderna.  
 
 
My Academy: En del av något större 
My Academy ingår i koncernen A Plus Education Group tillsammans med Studybuddy Mattehjälp, barnvaktsföretaget Hey Kiddo Barnvakt och nanny och numera Hello Clean Städhjälp. Med över 2000 anställda bidrar vi till att hjälpa ungdomar, barn och familjer med allt från aktiv barnpassning, professionell hemstädning till utmärkta studieresultat.  

Medlemsnyhet

Företag
My Academy

Scheelegatan 8
112 23 Stockholm
Sverige
My Academy

Sänd till en kollega

0.094