23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Care Forum är tillbaka

| Medlemsnyhet | Företag Altro Nordic AB

Vårdforum: Evenemanget Care Forum riktar sig till arkitekter, designers och fastighetsförvaltare som utformar och inreder vårdhem. Det hålls i Altros showroom i London och äger rum i 3-4 november i år.

För fjärde gången står Altro som värd för evenemanget där branschfolk kommer att samlas och ta del av kunskap men även få möjlighet att dela med sig av sina tankar och idéer.

Altro bjuder varje år in partners att delta i ett tvådagarsforum där internationella talare håller presentationer som är relevanta för vårdsektorn.

Vårdare i fokus
Årets tema är ”Care for the carers” . Ämnet och talarna kommer att handla om de människor som ger professionell vård, omvårdnad och praktisk hjälp till människor med behov av vård på vårdboenden.  De ger hjälp till personer som är svaga på grund av ålder eller sjukdom och som behöver stöd och vägledning för att klara av olika uppgifter i vardagen.

 Läs mer om Care Forum här:

Partners och kollegor från hela världen
Altro har kollegor och kunder från Australien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Spanien och andra länder som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper under föreläsningar och workshops under två dagar.

 Evenemanget kommer att visa hur design och inredning används för att göra vardagen bättre för dem som tar hand om sjuka, äldre och personer med speciella behov på vårdhem.

Medlemsnyhet

Företag
Altro Nordic AB

Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Nordic AB

Sänd till en kollega

0.093