23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny CSR-chef ska leda den gröna agendan på Altro

Golvtillverkaren Altro har utsett en ny hållbarhetschef som ska leda koncernens ambitioner att minska sitt koldioxidavtryck och övergå till en mer cirkulär ekonomi.

Mannen i rampljuset är den 34 år gamle David Lever. Han kommer att vara baserad på huvudkontoret i Letchworth, nära London, men kommer att arbeta globalt inom hela organisationen.

"Vi befinner oss i en väldigt intressant tid - det har aldrig funnits så mycket fokus och finansiellt stöd i hela branschen på global nivå för att driva hållbarheten framåt. Altro är ett unikt företag med en fantastisk kultur och ambitiösa hållbarhetsmål. Det här är den roll jag alltid har velat ha - hållbarhet som det enda fokuset, inte en sidohistoria", säger David Lever.

Den nya CSR-chefen tycker att det är intressant eftersom fokus och investeringar i hållbarhet i hela branschen innebär att det alltid finns något nytt. Företagen måste vara självmedvetna och flexibla för att möta de nya kraven från industrin, regeringar och icke-statliga organisationer. 

"Vi har ett ansvar att hantera vår egen påverkan, personligen och i vår verksamhet, men vi har också stora möjligheter att hjälpa våra kunder att göra detsamma med de produkter vi tillverkar nu och de vi utvecklar i framtiden", säger han.

Altros hållbarhetsvision är att bygga bättre framtider. Företaget har åtagit sig att minska sitt koldioxidavtryck, öka sina hållbarhetsaktiviteter och förbättra sin miljömässiga, sociala och etiska prestanda.

Läs mer om Altros vision för hållbarhet här.

 

Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE556189634001

Kontaktperson

AJ
Anna Jankovic
Kommunikations ansvarig
Anna.Jankovic@altro.se

Sänd till en kollega

0.032