23948sdkhjf

Ny butik för Jollyroom: ”Vi har letat efter rätt lokal under en lång tid”

Öppnar tredje butiken och första utanför Sverige.

Jollyroom öppnar butik om 400 kvadratmeter på Ullevålsveien 11 i centrala i Oslo i april. Butiken blir den första för aktören utanför Sverige där Jollyroom sedan tidigare har två butiker; en enhet om 1700 kvadratmeter i Kungens Kurva i Stockholm som öppnade 2020 och en i Göteborg invid huvudkontoret. 

Norge är en inarbetad marknad för Jollyroom som bedrivit e-handel i landet sedan 2012. 

–Äntligen får vi möjlighet att möta våra norska kunder fysiskt. Vi har letat efter rätt lokal under en lång tid och ser verkligen fram emot öppningsdatumet, säger Mattias Jacobsson, vd på Jollyroom i en kommentar. 

Jollyroom meddelar samtidigt att fler fysiska butiker kan bli verklighet.

– De fysiska butikerna skall skapa värde för våra kunder och ge oss ännu mer insikter för att förbättra vår affärsmodell ytterligare. Vi kommer med all sannolikhet öppna fler butiker i framtiden, säger Mattias Jacobsson.

Detta i en stund då branschen går igenom ett veritabelt stålbad och beskrivs som något av en krisbransch. Vilket också Dagens Handel noterat i flera artiklar under den senaste veckan.

– Branschen är i ordentlig gungning med flertalet rekonstruktioner och konkurser på nordisk basis senaste månaderna. Vi har märkt av en avmattning generellt sett men har levererat tillväxt i både fysiska butiker och i strategiskt viktiga områden som barnvagnar och bilbarnstolar, säger Mattias Jacobsson i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079