23948sdkhjf

Här byter Mio läge och dubblerar ytan

Mio byter läge i Nacka Forum utanför Stockholm och dubblerad samtidigt butiksstorleken. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Nacka är ett spännande område med stor potential framöver, och vår expansion matchar områdets tillväxt. Med en stor ökning av antalet invånare de senaste åren och planer för ytterligare bostäder framöver ser vi en stark efterfrågan på prisvärda möbler och inredning, säger vd Björn Lindblad i en kommentar.

När möbel- och inredningskedjan öppnade den första butiken i Nacka Forum 2020 beskrevs det som ett mindre och nytt koncept på 1 100 kvadratmeter som ska serva kunderna genom att ”låta hela sortimentet vara köpbart, men inte fysiskt finnas på plats”.

Det är Åhléns gamla lokaler i Nacka Forum som Mio har tagit över. Enligt möbel- och inredningskedjan kommer den ökade butiksytan nu möjliggöra att visa en ännu större del av sortimentet för kunderna. Förändringen sker samtidigt efter en positiv dialog med fastighetsägaren i Nacka Forum.

– Vi fortsätter att investera i butiken och betonar vikten av kundmötet. Mio ser fram emot att bli en integrerad del av Nackas blomstrande samhälle och är glada över att erbjuda invånarna en ännu mer omfattande och inspirerande möbel- och inredningsupplevelse, avslutar vd Björn Lindblad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08