23948sdkhjf

Techprofil värvas till Bagaren och Kocken

Med sin ”expertis och kompetens inom teknik och e-handel” blir Andreas Drougge en viktig tillgång för köksspecialisten, anser vd:n.

Andreas Drougge blir ny teknisk chef på köksspecialisten Bagaren och Kocken. Han kommer närmast från en liknade roll på Bubbleroom.

– Jag ser fram emot att ta steget in en dynamisk bransch och bli en del av en verksamhet som andas stor passion och en kärlek för detaljer. Bagaren och Kocken har ett starkt fokus på kvalitet, sunda värderingar och stöds av en stark ägarstruktur. Det händer mycket positivt inom företaget, och jag är ivrig att lära känna hela teamet och bidra till de många spännande projekt och satsningar som väntar, säger Andreas Drougge i en kommentar.

Andreas Drougge har ett gediget cv och mångårigt erfarenhet från olika ledande roller inom e-handelsbranschen hos bland annat Amazon, Nelly och Norce, tidigare Jetshop.

– Med sin expertis och kompetens inom teknik och e-handel kommer Andreas att vara en stor tillgång för Bagaren och Kocken. Tillsammans ska vi fortsätta att driva innovation och skapa värde för våra engagerade kunder och partners. Vi är så glada och välkomnar varmt Andreas in teamet, säger Charlotta Svarfvar, vd på Bagaren och Kocken.

I början på veckan, när Bagaren och Kocken presenterade sitt bokslut för 2023, stod det klart att bolaget vänt den negativa utvecklingen från 2022. Förutom att vända resultatet till vinst är bolaget åter igen lönsamt och fokuserar på tillväxt inom kärnområdet.

Andreas Drougge tillträder den 15 april. Han kommer även att ingå i ledningsgruppen.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063