23948sdkhjf

Efter förvärvet av Teknikmagasinet – inleder samarbete med Wolt

Det var i början av februari det stod klart att mobiltillbehörsbutiken Phonelife förvärvat Teknikmagasinets varumärke ur konkursboet och återstartat den forna prylkedjan som renodlad e-handel. Nu inleds samarbete med Wolt gällande försäljning av teknikprylar som hörlurar, mobiltillbehör och andra elektronikprylar på Wolts plattform. Initialt ska aktörerna serva kunder i Stockholm med delar av Teknikmagasinets sortiment men ambitionen är  att ta samarbete till fler städer.

–  För oss på Teknikmagasinet är ”meningen med livet” att dela glädjen och spänningen i teknikens värld tillsammans med våra kunder. Att samarbeta med Wolt för att erbjuda kunder i Stockholms innerstad snabbast möjliga leverans var för oss ett givet val. Vi ser med spänning fram emot att utforska denna, för oss, helt nya försäljningskanal, säger Julius Jansson Sleth, vd på Phonelife.

Wolt vill växa och noterar ökad efterfrågan på produkter inom kategorin retail och levererar i dag produkter från ett antal aktörer inom hälsa, skönhet och smycken.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062