23948sdkhjf

Hon blir Gudrun Sjödéns nya vd

Hon har tidigare varit vd för modeföretaget Odd Molly. Nu tar hon över taktpinnen i ett bolag vars resultat för 2013/14 är det bästa någonsin.
Det är Christina Tillman som utsetts till ny vd för Gudrun Sjödén Design AB.
Gudrun Sjödén själv fortsätter att vara kvar som creative director, designchef och styrelseordförande.

– Jag är mycket glad över att Christina tackat ja till att bli ny vd i mitt livsverk Gudrun Sjödén. Med sin gedigna bakgrund inom retail och mode kommer hon att bli ett perfekt tillskott i vår fortsatta globala expansion. Det här ger mig stora möjligheter att fokusera och bidra till utvecklingen av de kreativa bitarna och expansion i Tyskland, Frankrike, Storbritannien och USA, säger Gudrun Sjödén.

Christina Tillman är civilekonom, arbetar idag med affärsutveckling och har tidigare varit vd för modeföretaget Odd Molly under sju år. Hon sitter i ett antal styrelser inom framförallt mode och handel. Hon har arbetat i ledande position inom Indiska Magasinet och varit operativ chef på Face Stockholm.

Christina Tillman tillträder som vd för Gudrun Sjödén Design AB och Gudrun Sjödén Holding AB 1 februari.

Hon ersätter Thomas Hedström som lämnade vd-posten tidigare i höst.

Gudrun Sjödén-fakta:

Företaget Gudrun Sjödén startades 1976 av Gudrun och Björn Sjödén. Idag omsätter företaget över 700 miljoner och säljer kläd- och hemtextilkollektioner genom egna konceptbutiker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien, USA samt via distanshandel/webb/katalog till kunder i 52 länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078