23948sdkhjf

Ny vd för Daymaker

Robert Eriksson, grundare av Strängnäsbaserade konsultföretaget Daymaker lämnar vd-posten men arbetar vidare med fokus på produktutveckling. Ny vd är Fredrik Udd.

I måndags, den 20 mars, tillträdde Fredrik Udd som ny vd för Daymaker.

Han är en välmeriterad ledare att döma av pressmeddelandet från Daymaker:

"Efter sin utbildning till civilingenjör i industriell ekonomi vid Linköpings Universitet, har Fredrik Udd till största delen bott och verkat internationellt. Han har varit managementkonsult på Applied Value, Accenture och Roland Berger samt haft olika roller på Business Sweden, först i Polen och därefter i Argentina och Chile. Han har även drivit egna verksamheter", skriver företaget..

- Fredriks breda erfarenhet från konsultvärlden, hans kunnande om försäljning av företagstjänster och om internationell affärsutveckling kommer att bli en viktig tillgång för Daymaker, säger Robert Eriksson.

Daymaker arbetar med att förbättra kundmötet och kundupplevelsen främst inom detaljhandeln men även inom andra branscher. Målet är förbättrad lönsamhet genom en större andel nöjda kunder.

– I min nya roll vill jag bidra till att Daymaker har ett erbjudande som är relevant för kunderna och att vi levererar med god kvalitet som skapar kundvärde, säger Fredrik Udd, som framhåller att hans mål är att etablera Daymaker som den ledande aktören i Europa inom kundmöten, säger Fredrik Udd.

Daymaker finns i dag i Sverige och Polen.

 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11