23948sdkhjf

Daymaker i konkurs

17 anställda i Sverige berörs.

I veckan blev det känt att kundmötesanalysföretaget Daymaker med säte i Strängnäs försatts i konkurs.

 – Det är så oerhört tråkigt och vi är så ledsna. Vi såg ut att gå mot ett bra år och överpresterade mot budget januari och februari  men när coronapandemin slog mot oss i alla våra länder där vi är verksamma och med full kraft klarade vi inte att stå emot. När det plötsligt blev 0 i orderböckerna, då fanns ingen annan utväg, säger Lotta Eriksson, vd till Dagens Handel.

17 anställda i Sverige berörs av konkursen.

Därtill tappar ett stort antal observatörer i 30 länder som företaget arbetar med ett omtyckt extraknäck. Vad som händer i framtiden vet inte Lotta Eriksson ännu mer än att konkursen nu ska avlutas på bästa vis möjligt.

– I fokus nu är våra medarbetare och våra kunder. Så fort kunderna sätter igång och vill köra igen, så vill vi kunna finnas där för dem. Jag övertygad om att vi kommer tillbaka i någon form. Det vi gör är viktigt och att arbeta med kundbemötande är något som vi kan och kundfrågorna i bolagen kommer bara att bli viktigare när vi också tagit oss igenom den ofattbara kris som coronapandemin förosakar i så många företag och länder, säger Lotta Eriksson och säger att hon till viss del var förberedd på vad som komma skulle då företaget sett vad som skett i andra länder innan krisen var i faktum även i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093