23948sdkhjf

De rullar ut e-handel i Malmö och Lund

Malmö står i tur för Hemköps e-handelssatsning.

Det är nyrenoverade Hemköp Triangeln  i Malmö som startar upp Hemköps e-handelssatsning i södra Sverige. Hemleveranserna ska sträcka sig sig över Malmö och Lund.

Hemköps e-handel blivit en succé i Stockholm och Göteborg, där kunderna lockats med det låga hemkörningsprisket 20 kronor.

Vi har redan öppnat för beställningar och första hemleveransen går ut den 3 maj. Vi ser verkligen fram emot att få erbjuda våra kunder riktigt bra mat både i butik och på nätet, säger Jakob Hofverberg butikschef Hemköp Triangeln.  

Intresset för att handla mat på nätet ökar. Branschen hade en tillväxt på 30 procent under förra året enligt E-barometern 2016. En tröskel för många är höga kostnader för hemleverans, något Hemköp löst med en enhetlig summa på 20 kronor oavsett ordervärde och med matpriser som är desamma som i butik.  

En nyligen genomförd kundundersökning visar att hela 97 procent skulle rekommendera Hemköps e-handel.  

Vi är väldigt glada över att äntligen kunna erbjuda vår konkurrenskraftiga e-handel till Malmö och Lund, vi når nu ytterligare ca 260 000 hushåll. Detta är ett viktigt steg i vår expansionsplan och fler orter kommer att erbjudas vår e-handelslösning under året , säger Anna Åkesson, e-handelschef Hemköp.

Hemköp Triangeln erbjuder även kunderna att från den 3 maj hämta sin färdigplockade mat i butiken till en kostnad av 10 kronor.

Källa: Hemköp

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094