23948sdkhjf

Blev årets e-handlare för sjätte året i rad

Pricerunner meddelar att Inet har tagit hem utmärkelsen – igen.

Vinnaren tas fram genom att konsumenterna sätter betyg på helhetsupplevelsen efter avslutat köp.

– Det känns helt otroligt, vi har fantastiska kunder som år efter år belönar oss med deras förtroende. Att just helhetsupplevelsen bedömts är en riktig fjäder i hatten, utmärkelsen är resultatet av alla medarbetares duktiga och engagerade arbete, säger Erik Wickman, vd på Inet i en kommentar.

Företaget fick nästan fullpott med snittbetyget 4,82 av 5 i kategorin datorprodukter. Är det bra för kunden, är det bra för oss, är mottot.

 – Kundservice är något vi alla brinner för vilket genomsyrar alla kanaler – i butik, på webben, sociala medier och i telefon med kundservice, berättar Wickman.

Framöver kommer de lägga extra krut på egenproducerade videos på Facebook och Youtube. Där lägger de bland annat upp produktguider, panelintervjuer med tillverkare och livestreams.

 – Vi vill skapa en äkta omnikanalupplevelse och bli ännu bättre på att interagera med kunderna. Deras insikter och feedback betyder enormt mycket, det är information vi använder för att bli ännu bättre. Stort tack för ert engagemang och förtroende, avslutar Wickman.

Läs mer om priset här.

Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via e-handel och butiker belägna Stockholm, Göteborg, Malmö och Uddevalla. Verksamheten startades för sjutton år sedan och omsätter i dag 700 miljoner kronor. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14