23948sdkhjf

Herrmodemärke öppnar i Mood

Nu stundar premiären för nederländska Suitsupply i Stockholm.

Som Habit tidigare skrivit om så öppnar modemärket Suitsupply butik om 890 kvadratmeter i Mood, med ingång från Norrlandsgatan och gallerian, i Stockholm.

Butiken är i flera plan och rymmer både säsongsanpassade kollektioner av kostymer, jackor, skor, ytterkläder, accessoarer men även varumärkets ”alltid-i lager kollektion”. Därtill erbjuds en avdelning och service för måttbeställt; ”custom made to measure-avdelning”. Stasningen aviserades redan i somras och butiken beskrivs som ett första steg i lanseringen i Sverige men det finns finns även planer på ytterligare expansion. I höstas aviserade bolaget att man letar butikslokal även i Göteborg.

Suitsupplys affärsidé bygger på att erbjuda välsydda kostymer till modestare priser och bolaget har vuxit stadigt sedan år 2000.Suitsupply är grundat och leds av Fokke de Jong. I dag uppges omsättningen ligga på Döver 2 miljarder kronor med en årlig procentuell ökning på 20 procent. I dag finns nära 100 butiker världen över samt e-handel och bolaget har även börjat snegla på dammode.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125