23948sdkhjf

Woody fortsätter offensiven

Köper upp Byggnetto i Mora.
Woody Bygghandel fortsätter sin offensiv i Sverige och har gjort klart med ännu en ny delägare och anläggning. Denna gång i Mora där Woody gör ett återtåg, när Byggnetto numera är en av kedjans totalt 49 delägare och knappt 100 anläggningar. Det skriver man i ett pressmeddelande.

Byggnetto (Anders Håkansson Försäljnings AB) är en etablerad rörelse strategiskt placerad i det expansiva Mora-området i Dalarna. En region med flera stora planerade byggprojekt de kommande åren som till exempel ombyggnationen av Mora lasarett, byggstarten av Sälens nya internationella flygplats med mera.

– Genom att tillhöra en stor och stark kedja som Woody får vi goda möjligheter att utvecklas och kunna ta nya marknadsandelar i och runt Mora, säger Anders Håkansson, ägare till Byggnetto, i pressmeddelandet.

Genom inträdet i Woody kommer Byggnetto även att utöka sin redan befintliga satsning mot proffsbyggare.

– Byggnettos inträde i Woody ger oss viktig närvaro i både Dalarna och Mora. Byggnetto är en väletablerad bygghandel som präglas av ett starkt entreprenörskap med en strategisk placering i Mora Köpstad på Noret-området, säger Fredrik Johanson, VD för Woody Bygghandel.

Woodys comeback i Mora är en del av kedjans tillväxtplan med ett antal nyöppningar och etableringar fram till 2020 på strategiskt viktiga orter i Sverige för att skapa lönsam tillväxt och en kostnadseffektiv organisation. Allt under devisen; Tillsammans – Framåt – Vinnare!

– Tillsammans med både nya och befintliga delägare gör vi en offensiv för att skapa Sveriges bästa anläggningar och har ytterligare etableringar på gång under de närmaste åren, tillägger Fredrik Johanson.

Förutom Byggnetto i Mora har Woody under 2018 etablerat nya verksamheter på flera platser runtom i Sverige som: Karlshamn, Mörarp, Flädie, Rydebäck, Våxtorp, Vejby, Örnsköldsvik och Tingsryd.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093