23948sdkhjf

Nu har Derome tagit över i Småland 

Byggvaruhuset Woody Anderstorp är nu officiellt Derome. ”Men det är samma starka lag, med samma goda stämning som möter kunderna i Anderstorp. Vi har bara bytt till ett grönt matchställ,” säger Victor Svensson, platschef Derome. 

Under hösten blev Deromes förvärv av Woody-butiken i Anderstorp färdig, och i början av veckan slogs dörrarna upp för första gången i ny skrud. 

– Anderstorp är som startskottet för vår satsning i Småland. Det är också helt naturligt för oss att etablera bygg- och industrivaruhandel i regionen, eftersom vi redan är en stor leverantör av takstolar här. Samt att vi köper skogsråvara till vårt sågverk i Kinnared i den här regionen, säger Martin Axelsson. 

Derome har expanderat kraftigt under flera år och har fortsatt offensiva planer framåt. Det halländska bolaget är Sveriges största familjeägda träindustri och strävar hela tiden efter att hitta nya lösningar för att underlätta för kunderna. Målet är att kunderna aldrig ska ha längre än 20 minuter till en Derome-anläggning. 

– Visst blir det effektivt för våra kunder, det finns stora ekonomiska fördelar med smidig logistik. Men det är även bra för klimatet, som är en stor fråga för oss. Färre och kortare transporter ger mindre utsläpp, helt enkelt, säger Martin Axelsson. 

– Många av våra kunders kunder bygger fritidshus längs kusten och då blir det väldigt gynnsamt och enkelt att handla i andra Deromeanläggningar. De har samma kundnummer och finns inlagda i systemet, säger Victor Svensson. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079