23948sdkhjf

Heminredningsmärke i konkurs

Göteborgsbaserade House of Rym i konkurs.

Heminredninsgmärket House of Rym har försatts i konkurs då företaget är på obestånd och inte längre kan betala sina löpande skulder i takt med att de förfaller.

Det framgår i konkursansökan som inkom till Södertörns tingsrätt den 20 maj.

Ärendet har dock flyttats över till Göteborgs tingsrätt då verksamheten bedrivs från Göteborg där bolagets företrädare är bosatt.

House of Rym bedriver försäljning via hemsidan av i huvudsakligen heminredningstextilier som plädar och kuddar, porslin och saker för köket och det dukade bordet men även bland annat barnkläder.

Varumärket finns även via återförsäljare runt om i landet samt större e-handlare som Nordic Nest, tidigare Designonline.

Tidigare hade märket även en fysisk butik på Hornsgatan i Stockholm som öppnade 2014 men som sedan en tid tillbaka är stängd.

I konkursansökan framgår att bolagets skulder uppgår till 1 miljon kronor, varav cirka 160 000 kronor är bankskuld till Handelsbanken och cirka 400 000 är skuld till Almi.

På sajten med webbutiken, som på torsdagsförmiddagen var öppen men senare släcktes ned, står nu endast att läsa att butiken är stängd tills vidare.

Bolaget har ingen anställd. House of Rym är grundat av Rym Tounsi och Zied Youssef och konkursansökan är undertecknad av Rym Tounsi.

Dagens Handel har utan framgång sökt konkursförvaltaren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078