23948sdkhjf

Em Home växer med fyra butiker

Här är möbelhandlarna som kliver in i kedjan.

Em home växer med fyra butiker när Bromölla och Karlskrona Möbler samt Bror Pehrsons Möbler i Alvesta och Växjö går in i kedjan under oktober månad. Tillsammans omsatte butikerna dryga 130 miljoner kronor i fjol.

– Vi har under våren arbetat hårt för att få allting på plats och nu är vi stolta och glada att kunna hälsa nya butiker välkomna, samtidigt som vi kommer lansera en ny e-handel och börja utleveranserna från vårt 10 000 kvm stora centrallager i Växjö, säger Per Sjölin, kedjeledare för Em home.

Franchisebaserade möbelkedjan Em home förvärvades i slutet av 2018 av Electra Gruppen AB som sedan dess arbetet med att stärka erbjudandet till butikerna med satsningar inom e-handel, affärssystem, lager och logistik.

– Intresset för Em home är just nu stort. Vi för dialog med befintliga Em home handlare som vill öppna fler butiker, handlare inom våra övriga Electra-koncept och andra aktörer inom olika konstellationer på marknaden. Vi räknar med en stark tillväxt de kommande åren, säger Per Sjölin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109