23948sdkhjf

Babor med ny vd

Skönhetsföretaget har en ny vd med ett förflutet från L´Oréal, The Body Shop, Himla och Rituals.

Den 7 oktober 2019 tillträder Charlotte Axlund som ny vd för Babor Sverige. Hon efterträder Ewa Goos som i början av augusti aviserade att hon önskade lämna posten efter sex år.

Charlotte Axlund beskrivs ha gedigen erfarenhet av skönhetsbranschen och har ett förflutet på ledande poster hos bland andra L´Oréal, The Body Shop och Rituals.

Det känns fantastiskt att få axla rollen som ny vd för Babor och jag ser en enorm potential för varumärket på den svenska och finska marknaden. Babor som varumärke besitter en solid plattform och vi kommer att fortsätta bygga varumärket utifrån denna till nästa strategiska nivå, där vi bland annat kommer att driva utvecklingen av en lönsam, kunddriven och inte minst hållbar affär. Dessutom kommer vi även att fortsätta utveckla vårt unika kunderbjudande och service samt flytta fram vår position på marknaden som ett innovativt och modernt varumärke, säger Charlotte Axlund, tillträdande vd i en kommentar.

Under våren 2019 etablerade Babor en flaggskeppsbutik och yta för skönhetsbehandlingar vid Stureplan i centrala Stockholm.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079